Minggu, 07 September 2014

yhdessä maanmuokkaus

yhdessä maanmuokkaus. Päätarkoituksena lannoitus on parantaa maan rakennetta. Epäorgaanisten lannoitteiden annetaan tasosta riippuen maaperän hedelmällisyyttä. Yleisesti suositeltu annos lannoitetta kassava kasvit ovat:

    
Urea: 60-120 kg hl / ha
    
TSP: 30 kg P205 / ha
    
KCL: K20 50 kg / ha
Menetelmä lannoitus ovat:

    
Peruslannoitteiden: kolmas annos Urea, KCL. Ja kaikki annokset P (TSP) saadaan aikaan istutus
    
Täydentävät lannoite: 2/3 osaa ureaa ja KCL annos annettiin aikaan tehdas oli 3-4 kuukautta
VI. HUOLTO
Laitosten ylläpitoon on tehtävä saada terveitä kasveja, hyvä, yhtenäinen ja saada korkean tuoton. Huolto kassava ovat:

    
Ompelemalla. Jos on kassava kasveja, jotka
BosPoker.com Situs Judi Poker Online Terbaik Terpercaya kuolevat tai kasvavat hyvin onneton uudelleenistutusvelvoitetta olisi tehtävä välittömästi. Aika uudelleenistutettaviksi viimeistään 5 viikkoa istutuksen jälkeen.
    
Kitkeminen ja Pembumbunan. Kitkeminen tapahtuu, kun se alkoi näyttää olemassaolosta rikkakasveja (kasvintuhoojien). Toinen kitkeminen tehty 2-3 kuukautta vanha kassava kerralla tekemällä pembumbunan. Pembumbunan tehnyt parantaa maan rakennetta niin, että kassava voidaan kasvattaa täydellisyyttä, vahvistaa kasveja, jotta se ei putoa.
    
Hävittäminen versoja. Suoritetaan 1-1,5 kuukautta istutuksen jälkeen, kun kasvit kasvavat yli kaksi versoja.
 
Kassava myös trooppisia kasveja, mutta voi myös sopeutua ja kasvaa hyvin subtrooppisilla alueilla. Yleensä nämä kasvit eivät vaadi ilmasto spesifinen kasvu. Kuitenkin, kassava kasvaa

1 komentar:

  1. Bikin online shop masih ribet? Kamu bisa mencoba buat Toko Online dengan Jejualan.com Aman, Cepat & Mudah. Hanya 20 Detik!

    BalasHapus